ГЕРБ и ДПС не могат да бъдат част от управленската

...
ГЕРБ и ДПС не могат да бъдат част от управленската
Коментари Харесай

Христо Иванов: ГЕРБ и ДПС нямат място в кабинет, но може да се търси подкрепа от тях

ГЕРБ и Движение за права и свободи не могат да бъдат част от управническата формула. Българските жители показаха волята си във връзка с предходното статукво, което бе доминирано от Движение за права и свободи и ГЕРБ. Те изпуснаха времето тази година да опитат да се трансформират да покажат схващане за проблемите, които предходното статукво имаше и ние считаме, че те би трябвало да останат отвън изпълнителната власт.

Това разгласи в изявление за БНР съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов. Все отново Иванов не излючи, че с Движение за права и свободи и ГЕРБ може да се търси поддръжка по обособени оферти.

„ Воденето на разговор и търсенето на поддръжка по обособени тематики това са естествени практики за една народна власт, още повече, че минаваме към положение, в което българският гласоподавател не се обрисува да дава гласовете на един огромен състезател. Влизаме в политически интервал, който се крепи върху междинни по мярка политически обединения и съдружната форма на ръководство се подразбира като формат “, сподели Иванов. Според него е рано да се вършат прогнози и би трябвало да се изчака да се види какво предложение ще направи „ Продължаваме промяната “ за сформиране на нов кабинет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР