ГЕРБ и ДПС имат изграден рефлекс за компроматни кампании със

...
ГЕРБ и ДПС имат изграден рефлекс за компроматни кампании със
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС имат изграден рефлекс за компроматни кампании със записи и снимки

ГЕРБ и Движение за права и свободи имат построен инстикт за компроматни акции със записи и фотоси, тъй като по този начин печелят през годините ". Това мнение изрази в " Студио Actualno " политологът Георги Киряков по отношение на изтеклите в уеб страницата " Афера " записи с гласовете на Кирил Петков и Асен Василев от " Продължаваме промяната ".

" Тези хора (ГЕРБ и Движение за права и свободи - бел. ред.) остават с чувството, че това печели - и то не че им печели гласове, а уязвява техните политически съперници. Няма верен ход. Има бетониране на политическото пространство, тъй че да няма разтрошаване на наслагващата се с години бетонна плоча.

Това става бункер, в който са се окопали шепа хора и в който пробиват малко на брой. И не можеш да го пробиеш - би трябвало свръхбомба, а такава няма ", счита Киряков.

" ПП-ДБ обаче се оплакват, че нямат пари, само че са решили, че пари могат да се генерират за акция по методите, по който могат да ги генерират и другите партии. Това ги уязвява в очите на гласоподавателите. Правят неща, които вършат и другите ", разяснява Киряков записите, в които неведнъж се чува думата " кеш " и за които от Политическа партия сезираха ДАНС.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР