ГЕРБ и ДПС атакуваха партньорите и част от министрите в

...
ГЕРБ и ДПС атакуваха партньорите и част от министрите в
Коментари Харесай

Преди ротацията: ГЕРБ и ДПС атакувах част от министрите

ГЕРБ и Движение за права и свободи нападнаха сътрудниците и част от министрите в кабинета „ Денков “. Твърдят, че са се трансформирали в партийни секретари и харчат безразсъдно. Десислава Ризова за напрежението.

Според него няма смисъл да разяснява протичащото се сред водачи на политически партии

Резултатите на министрите не са положителни и ще имаме съществени диалози, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

„ Малко самонадеяно почват да мислят за ротацията. Резултатите на министерствата по никакъв начин не са положителни “, разгласи Бирисов.

Според него министри обикалят и страната, и чужбина с „ големи разхищения на държавни пари “.

Борисов категорично уточни командировка в Съединени американски щати, където имало министерства с по 30 000 до 50 000 командировъчни. И попита за за какво министърът на защитата Тодор Тагарев отива отново в Съединени американски щати, откакто преди малко се е върнал.

Тагарев изясни, че все още страната ни няма да се закупуват нови подводници

В позиция до bTV от Министерския съвет прецизираха: „ Работно посещаване на акад. Николай Денков в Съединени американски щати е измежду плануваните задължения по принцип заради значимостта на взаимоотношенията на България със Съединени американски щати. Няма финално решение за датите на визитата “.

Атаката на водача на ГЕРБ беше подкрепена от Движение за права и свободи.

„ Това се случва, което е неверно. Те са министри на България, а не да вървят по мероприятия като партийни деятели. Вижте кои са тръгнали по страната и не се срещат с жителите, а единствено с партийните функционери “, съобщи ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Партньорите не чакат огромни разтърсвания

Премиерът Денков през днешния ден разгласи, че смяна няма и датата на ротацията остава 6 март.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР