ГЕРБ и БСП успяха пак да се скарат по казуса

...
ГЕРБ и БСП успяха пак да се скарат по казуса
Коментари Харесай

Екшън в парламента: Депутатът от БСП Иван Ченчев налетя като бик на червено на Делян Добрев заради вратовръзката му

ГЕРБ и Българска социалистическа партия съумяха отново да се скарат по проблема народен представител ли е Делян Добрев и какво е решил Конституционният съд. Тон за свадите даде депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев, който разгласи от трибуната, че няма никакви фиксации към никого.

" Призовавам ви г-жо ръководител, да отстраните от пленарна зала жителя Делян Добрев ", разгласи Ченчев.

В отговор на това думата взе Данаил Кирилов, който разкри, че в ПГ на ГЕРБ са създали специфична бланка.

" За следващ път жестоко се нарушава правилника на Народно събрание. Ние сме създали бланка, в която ще вписваме името на всеки, който е нарушил правилника. С тази бланка ще сезираме парламентарната Комисия за спор на ползи и тя ще би трябвало да санкционира нарушителите. Моля, това мое изявление също да се смята за сезиране на комисията ", съобщи Кирилов.

Думата за персонално пояснение взе и самият Добрев.

" Доволен съм, че опитът ми с алените вратовръзки е сполучлив. Днес съм с още по-червена вратовръзка и сътрудниците от Българска социалистическа партия очевидно реагират като бик на алено. Те очевидно не са удовлетворени от признатите през вчерашния ден промени в енергетиката и не желаят те да се осъществят ", безапелационен беше Делян Добрев.

Валери Жаблянов от Българска социалистическа партия също не пропусна да се намеси в разногласието.

" Не би трябвало да се позволява обособените органи и комисии на Народно събрание да се намесват в разногласия сред депутати. Не може Комисията за спор на ползи да взема решение тези разногласия. Явно този, който прави сходно предложение, има деформирано схващане ", разкри зам.-председателят на Народно събрание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: novini.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР