ГЕРБ и БСП отново навлязоха в словесна битка. От управляващата

...
ГЕРБ и БСП отново навлязоха в словесна битка. От управляващата
Коментари Харесай

ГЕРБ обвиниха БСП, че формулират фалшиви новини

ГЕРБ и Българска социалистическа партия още веднъж навлязоха в словесна борба. От ръководещата партия се почувстваха длъжни да отговорят на рецензиите, отправени на конгреса на левицата през вчерашния ден.

Днес беше свикано разширено съвещание на Изпълнителната комисия на партията.

Зам.-председателят на партията Цветан Цветанов упрекна левицата в разпространение на подправени вести.

„ За всичко, което се случи във вчерашния конгрес на Българска социалистическа партия, които се изявяват като опция, можем да кажем няколко съществени неща. Това, което прави ГЕРБ след извършените избори е да осъществим управническата си стратегия, да се борим дейно с корупцията, проведената престъпност и да можем да осъществим уговорките си по отношение на идното европредседателство”, съобщи Цветанов в конференция след срещата.

Той загатна, че „ всички знаем в исторически проект кой по какъв начин е стоял и кой по какъв начин се е борил с корупцията”.

По думите му по време на ръководството на Българска социалистическа партия контрабандата „ се е ширила” в средите на левицата.

„ Българска социалистическа партия би трябвало да взема решение първо вътрешните си проблеми, само че не би трябвало това да им бъде различното говорене за бъдещо управление”, разяснява още Цветанов.

„ Когато не можеш да овладееш своята партия, когато нямаш поддръжката на своята партия, когато съответните съидейници стартират да напущат тази партия поради водача, не считам, че би трябвало да хвърляш обвинявания за съвременно иго към партия, която е спечелила изборите”, добави още Цветанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР