ГЕРБ и БСП бяха на ръба на скандала заради Мария

...
ГЕРБ и БСП бяха на ръба на скандала заради Мария
Коментари Харесай

ГЕРБ скочи на БСП, Симов нарекъл Мария Габриел "куха лейка"

ГЕРБ и Българска социалистическа партия бяха на ръба на абсурда поради Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила. Управляващите потърсиха сметка на опозицията поради поддръжката за издигнатия еврокомисар.

В декларация от името на парламентарната група на ГЕРБ Тома Биков се изрече остро против Българска социалистическа партия. Той се възмути от думите на депутата Александър Симов, който нарекъл Мария Габриел "куха лейка ", "кумица " и приказвал за шуробаджанащина.

"Проблемът е политически, той е проблем и на Българска социалистическа партия, само че и на България. ПризовАвам Йотова да вземе отношение, с цел да чуем каква е позицията на Българска социалистическа партия ", съобщи Биков.

По думите му Българска социалистическа партия има продължителен проблем - у нас нейните представители приказват едно, а в Брюксел - друго. Биков даде образец с мненията на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила за СЕТА в България, а пред евролидерите той е подкрепил съглашението. Депутатът засегна Българска социалистическа партия и за това, че шуробаджанащината е измислена от капитализма, а в социалистическата партия от години имало родове, които се занимават с политика.

Александър Симов взе думата, с цел да опровергае думите на Тома Биков и отхвърли да е нарил Габриел "куха лейка ".

"Надявам се, че към момента е народна власт и към момента мога да си изкажа мнението ", разяснява той, размахвайки пръст против депутатите от ГЕРБ. Това от своя страна предизвика зам.-председателя на Народното събрание Цвета Караянчева да отнеме думата на Симов.

Снежана Дукова пък се опита да смекчи пристрастеностите и да подсети на Александър Симов да не си разрешава "партийна експанзия ".

"В мен се разсънват дълбоки подозрения, аджеба, какъв брой образован сте, Вие, господин Симов – лиши й думата ", съобщи тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР