ГЕРБ готвят протест пред Министерския съвет утре с едно основно

...
ГЕРБ готвят протест пред Министерския съвет утре с едно основно
Коментари Харесай

Председателят на младежката организация на ГЕРБ: Никой не знае какво се случва с едни хора, в чиито домове е взломено посреднощ

ГЕРБ готвят митинг пред Министерския съвет на следващия ден с едно главно искане - незабавна оставка на настоящето държавно управление.

" Аз не знам къде е господин Борисов, с изключение на онази крушение интервенция, която организираха в дома му посреднощ, влизайки неуниформени, цивилни, с цел да създадат нещо, което назовават обиск. След това не знаем какво се случва ", сподели ръководителят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

Георгиев, политици и симпатизанти на ГЕРБ към този момент втори час стоят пред постройката на Групово дело " Национална полиция ", където по всяка възможност е отведен Бойко Борисов. Информацията обаче още не е доказана публично.

Георг Георгиев няма информация и за останалите членове на ГЕРБ - Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севдалина Арнаудова, които, съгласно известието на Министерство на вътрешните работи, също са арестувани. Менда Стоянова отрече пред Българска национална телевизия да е била арестувана.

" Нито медиите, нито юристите, нито обществеността, никой не знае какво се случва с едни хора, в чиито домове е взломено посреднощ. Ние по тази причина приказваме за нарушаване на човешки и всевъзможни цивилен права - по този начин, както влизаха по къщите на гласоподавателите по време на акцията, по този начин сега това се случва и с нашия водач ", добави Георгиев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР