ГЕРБ е в парламентарната зала в петък и ще гласува

...
ГЕРБ е в парламентарната зала в петък и ще гласува
Коментари Харесай

ГЕРБ ще бъде в зала в петък, за да гласува против кабинета

ГЕРБ е в парламентарната зала в петък и ще гласоподава срещу държавното управление на " ИТН ". Такъв анонс даде водачът на партията Бойко Борисов откакто преди дни загатна, че може да извади депутатите си от зала и по този начин да понижи кворума за нормално болшинство за избиране на кабинет.

" Ще влезем и ще гласуваме срещу, тъй като каквото и да създадем, ще кажат, че и ние сме отговорни. "

Борисов желае от хората си да се разграничат изцяло - " няма да участваме в нищо . "
 Борисов за кандидат-премиера: Симпатично наподобява момчето, само че няма самочувствие
Борисов за кандидат-премиера: Симпатично наподобява момчето, само че няма самочувствие

Единственият късмет е " Слави да излезе и да озапти другите, може, тъй като е властнически "

Борисов разкритикува както служебното държавно управление, по този начин и парламентарните групи, които договарят за лъчение на ръководство с мандата на Има Такъв Народ.

Румен Радев ще падне със служебното правителств о, а неуспехът на служебното държавно управление е застрашителен, съгласно Борисов. Държавата е в безпорядък , за което виновност има Румен Радев. Експремиерът се тревожи, че страната влиза в четвърта коронавирус вълна, а " бежанските талази са големи ".

Паралелно с това финансовият министър нараснал приходите в бюджета единствено на хартия, вземайки парите за " Хемус ". " Те ги отделили, с цел да демонстрират, че нараснали приходите - безспорна неистина... Те сега стопират ДДС-то, не го изплащат на фирмите. Така на пръв взор наподобява, че в страната има пари, а в действителност това са непознати пари, които в следствие ще изплащат. " Борисов съобщи и че очевидно Асен Василев е доста интелигентен лъжец и шарлатанин, само че въпреки всичко се базира на изявления на някогашни съдружници. Лидерът на ГЕРБ повтори и обвиняването към икономическия министър, че източвал язовири. " Днес отново е споделил някакви нелепости, че спрял потоци от пари към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Към нас не е имало потоци. "

Аз по тази причина по никакъв метод не желая ГЕРБ да взе участие в каквото и да било , обвързвано с тези хора, отсече Борисов и уточни, че на следващия ден се събира Изпълнителната комисия на партията.

Борисов се тревожи обаче и за новите пари, които ще бъдат изхарчени с следващите предварителни избори - едни 100 млн. лева още веднъж.

" Няма да подкрепим нито това държавно управление, нито длъжностен кабинет. За мен и последната заблуда, че партиите ще се схванат, изчезна... Сега всички по този начин се изпокараха, че и след нови избори, с никой не може да се направи държавно управление. Ще се похарчат още 100 млн. лева Това е нелепост. "

Експремиерът беше в годечкото село Губеш и ревизира по какъв начин се оползотворяват парите, които обави, че ГЕРБ ще подари от партийната дотация за възобновяване от торнадото, което мина през селото в края на предишния месец.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР