ГЕРБ е в кондиция и това го показаха резултатите от

...
ГЕРБ е в кондиция и това го показаха резултатите от
Коментари Харесай

Основният опонент на ГЕРБ на изборите били популизмът, лъжите и манипулациите

ГЕРБ е в кондиция и това го демонстрираха резултатите от изборите за Европейски парламент през май. Основният конкурент на локалните избори били популизмът, лъжите и операциите. Toва съобщи столичният кмет и претендент за четвърти мандат Йорданка Фандъкова пред Нова телевизия.

" В последните седмици госпожа Манолова може би поради незадоволителната подготвеност има изказвания, които не са правилни ", уточни Фандъкова. Говорило се, че съдбоносен претендент щял да завоюва процедурата за социална поръчка за доставка на електробуси, което не е правилно.

Тези процедури, за които Манолова приказва ще приключат след изборите, а не преди тях, увери Фандъкова. Тя посочи, че има изказвания, които манипулират хората и стопират развиването на града.

На въпрос от кого ще търси поддръжка, в случай че се стигне на балотаж, Фандъкова означи, че ще търси поддръжка от всички хора, които желаят да продължи модернизацията на града. В момента се състезаваме всички със своите плнове и планове, тъй че ще диря поддръжката от всички жители, които желаят модернизацията на столицата да продължи с бързи темпове, акцентира столичният кмет.

Тя изясни, че с премиера Бойко Борисов не си слагат условия, а водели диалози, обсъждали и взимали решения. Моите условия постоянно са свързани с града и постоянно съм защитавала всеки един план за столицата, тъй като в никакъв случай средствата не идват безплатно, а би трябвало да се приготвят планове и да се пазят. " Моите условия са София ", безапелационна беше Фандъкова.

По думите ѝ опитът постоянно е потребен, само че също по този начин и пропуските, стига да си взимаме поучения. За 10 години постоянно се позволяват неточности, хората не чакат оправдания, а чакат да изправим грешките, които залягат нови планове, явен график и нови източници на финансиране, сподели Фандъкова.

По отношение на реконструкцията на столичната улица " Граф Игнатиев ", столичният кмет съобщи, че реконструкцията е била безусловно нужна. Фандъкова обаче призна, че се е предоверила на изпълнителите за периода на осъществяване на ремонта. Според нея през днешния ден към този момент има резултат от ремонта.

Освен грешките, ние имаме големи резултати в смяната на града за последните 10 години. Фандъкова се похвали с вложенията в градския превоз, възстановяване качеството на въздуха, заложените повече наказания и условия, вложенията в метрото. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР