ГЕРБ е създадена заради Бойко Борисов и около Бойко Борисов.

...
ГЕРБ е създадена заради Бойко Борисов и около Бойко Борисов.
Коментари Харесай

ГЕРБ е създадена заради Бойко Борисов и около Бойко Борисов

ГЕРБ е основана поради Бойко Борисов и към Бойко Борисов. Ако той не се асоциира с нея, тя няма аргументи да съществува.  Това съобщи политологът Димитър Аврамов пред БГНЕС.

По думите му без Борисов ГЕРБ ще бъде в друга позиция. " Българска социалистическа партия има хора и хрумвания, само че няма водач. Ако искаш да разговаряш с „ ИТН “, би трябвало да убедиш Слави Трифонов, че това е значимо. В идващия парламент ще се търси огромния консенсус за съставяне на кабинет и дребни консенсуси по разнообразни политики ", споделя още той.

Според политолога всички политически партии у нас, като се изключи Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, са били изправени пред рецесии в края на своите ръководства. Те са водели към разпад на съответните партии.

" Това се случи след 2001 година със Съюз на демократичните сили, а по-късно и с друга ръководеща партия – Национална движение „Симеон Втори". Дали ГЕРБ ще последва тяхната орис, това зависи от един-единствен човек – Бойко Борисов. Без него тази партия ще е в друга позиция, тя няма да има носеща структура. Всичко зависи от неговата персонална мотивация, което пък надлежно прави ГЕРБ да наподобява повече като група хора, събрани към един човек, в сравнение с като класическа политическа партия ", добави Аврамов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР