ГЕРБ е незаобиколим фактор в политиката и ще бъде отново

...
ГЕРБ е незаобиколим фактор в политиката и ще бъде отново
Коментари Харесай

ГЕРБ откриха кампанията си в Пловдив СНИМКИ

ГЕРБ е незаобиколим фактор в политиката и ще бъде още веднъж първа политическа мощ. Това са настройките на ГЕРБ-Пловдив на старта на предизобрната акция. Днес най-разпознаваемите лица на партията под тепетата се събраха пред паметника на Стефан Стамболов, с цел да дадат начало на акцията за парламентарните избори на 2 април. 

" В прелестен пролетен ден, в понеделник, започваме начисто. ГЕРБ е окуражен да завоюва изборите. Ние сме окуражени в Пловдив да спечелим изборите. За нас ще бъде сериозен знак хората да ни гласоподават доверие. Считаме, че ние го заслужаваме на база това, което сме направили през последните години, както на национално равнище, по този начин и в частност в Пловдив. Най-важното е, че ГЕРБ е сериозна и виновна партия, която може да носи отговорност. Едни хора единствено с антиГЕРБ изразителност внезапно взеха властта и пристигна миг, в който се чудиха какво да я вършат с газа, цените, и с какви ли не проблеми. Във времена на неустановеност ясно изпъкна тяхното неможене да вършат политики в полза на хората и страната. ГЕРБ е партия, което не просто може да носи отговорност, само че и да ръководи, тъй че България да бъде едно положително и прогнозируемо място за всеки един жител, предприемач, вложител ", уточни регионалният координатор на ГЕРБ Иван Тотев.



ой напомни по какъв начин напълно неотдавна от партията желаеха оставката на кмета Здравко Димитров поради несправяне с проблемите на Пловдив и акцентира, че това е най-силният белег за волята на партията да ръководи отговорно.

" Няма партия, която да наподобява на ГЕРБ, когато би трябвало да се вземат незабавни и съществени решения. Ние поискахме оставката на кмета на втория по величина град в България, излъчен от листата на ГЕРБ. По-голям образец за носене на отговорност мисля, че в България никой не може да даде. Ние знам по какъв начин да се ръководи добре и можем да го вършим. Надяваме се да участваме в държавно управление, което да върне България там, където ѝ е мястото - на европейския път. Да няма колебание какви сме - леви ли сме, десни ли сме, тъй като в случай че махнем опаковката на ненавист към ГЕРБ на нашите съперници, не можем да кажеш дори какви са. Не можеш да схванеш две изречение от това, което някогашния министър-председател Киро, приказва ", уточни Тотев. 

Екскметът сподели, че е оптимист и чака добър резултат на партията в Пловдив.

" Ще създадем всичко допустимо през този един месец да убедим пловдивчани за какво би трябвало да получим този добър резултат в Пловдив. След изборите чакам едно устойчиво, ясно и проевропейско държавно управление, с дейното присъединяване на ГЕРБ ", добави Тотев. 

Той показа част от лицата в листата на ГЕРБ и уточни, че селекцията е формирана от хора, които са се потвърдили доста на локално и национално равнище, както и че измежду тях има знакови лица, които са наложили десетки значими политики. 

Радомир Чолаков, който беше ръководител на правната комисия в Народно събрание, и е втори в листата на 16 МИР в Пловдив също беше на откриването на акцията и акцентира, че за 2 месеца и половина са признати 40 закона и над 60 решения.

" Последният парламент, в който ГЕРБ бе цялостна политическа мощ, сподели какъв брой мощен може да е един парламент, доминиран от ГЕРБ. Толкова ефикасен парламент не е имало в никакъв случай. С това показахме, че можем да реализираме консенсуси, болшинства и можем да осъществяваме положителни законодателни начинания. Нямаше значимо решение, което да не бъде взето или от ГЕРБ, или със съдействието на нашата парламентарна група. Това още един път сподели, че ГЕРБ е незаобиколимия фактор в българската политика. Хайде стига сме си правили опити, хайде стига към този момент безредица, стига инфлация, време е да възстановим стабилността в страната. Показахме, че можем - в 49-тия парламент ще го създадем ", уточни Чолаков и напомни резултатите на последните пет вота и уточни, че наклонността за ГЕРБ е въздходяща и се чака и на тези избори партията да бъде още веднъж отличник.

Третата в листата на ГЕРБ Десислава Трифонова, която беше началник на Българската организация за вложения, пък акцентира, че е време стопанската система на страната да бъде възобновена. 

" Последните данни демонстрират, че сме изгубили над 5 милиарда вложения от чужбина. При " неприятния " модел Борисов през 2020 година имаме 3 милиарда извън, по-късно през 2021 година имаме внезапен спад на инвестициите и през 2022 години продължаваме да не съумяваме да убедим хората извън да ни имат вяра. Никой не желае да влага към този момент в България поради " положителните сили " от Промяната. Ще се стремим към възобновяване на вложенията и неотложно стартиране на еврофондовете, с цел да можем да възстановим икономическа България, да се преборим с инфлацията, би трябвало да успокоим стопанската система и да стартираме да я развиваме ", уточни Трифонова. 

Ето и листата на ГЕРБ в 16-ти МИР в Пловдив:

1. Бойко Методиев Борисов
2. Радомир Петров Чолаков
3. Десислава Цветанчова Трифонова
4. Стефан Иванов Шилев
5. Спас Атанасов Шуманов
6. Валерия Тодорова Славова
7. Тони Танева Симидчиева
8. Валентин Николов Василев
9. Гошо Димитров Къчков
10. Боряна Георгиева Узунова
11. Таня Благоева Гешева
12. Николай Илиев Арабаджиев
13. Красимир Симеонов Тодоров
14. Петър Георгиев Троянов
15. Ангел Иванов Славов
16. Деян Вихров Захов
17. Илиян Желязков Лалев
18. Ели Георгиева Гатева
19. Георги Ангелов Юруков
20. Живка Радева Йовчева
21. Емил Георгиев Русинов
22. Даниела Асенова Митева
23. Адриана Димитрова Генчева
24. Златка Колева Кочева

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР