ГЕРБ е готова за изборите и ще се постарае България

...
ГЕРБ е готова за изборите и ще се постарае България
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ е готова за изборите и ще се постарае България да има стабилно правителство

" ГЕРБ е подготвена за изборите и ще се постарае България да има устойчиво държавно управление. Ще работим за държавно управление, което да извади България от рецесията ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес на среща на водачите на ЕНП за Западните Балкани.

Борисов още веднъж насочи тежки рецензии към служебното държавно управление за ръководството на страната. Заяви, че имунизационната акция е цялостен неуспех и през днешния ден има рекорден брой инфектирани и умряли.

" Пълен неуспех " по думите му е и имиграционната политика. За заседналия транспортен съд водачът на ГЕРБ съобщи:

" Над 10 дни стои транспортен съд в Черно море и няма никаква реакция от управляващите ". Борисов означи, че корабът транспортира рискови химикали и има опасност за екологична злополука.

Подчерта, че се е провалил и разговорът със Северна Македония, а към сегашния миг има закъснение на Плана по възобновяване в Брюксел.

" Вследствие на корупцията на държавното управление на Румен Радев - 63,7 % спад на задграничните вложения тази година ", разяснява още водачът на ГЕРБ.

Лопес похвали Борисов, че не се е трансформирал и уточни, че популизмът не е отговор на проблемите, за които би трябвало да се намерят решения. По негово мнение поради " персоналните упоритости на избрани хора " има закъснение по Плана за възобновяване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР