ГЕРБ е единствената партия, в която жените имат толкова силно

...
ГЕРБ е единствената партия, в която жените имат толкова силно
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ е единствената партия, в която жените имат толкова силно присъствие

ГЕРБ е единствената партия, в която дамите имат толкоз мощно наличие.

Това уточни заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в пост на персоналната си страница в обществените мрежи.

С тези думи той се обърнал към актива на Жени-ГЕРБ-София, с които се срещнал в навечерието на Международния ден на дамата - 8 март.

„ Погледнете единствено Народното събрание, Министерския съвет и общините. Това не е инцидентно, тъй като всяка една от тях умее по несравним метод да изпълва със наличие и смисъл своята работа “, уточни още Цветанов.

На събитието участваха кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, регионалният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов, както и доста кметове и общински съветници.

Пред всички присъстващи на събитието Цветанов разяснява, че с помощта на Йорданка Фандъкова нашата столица се трансформира в една от най-желаните европейски дестинации и оставя отлични усещания у всеки един собствен посетител.

„ Пожелах на прелестните дами от ГЕРБ да бъдат щастливи и усмихнати освен на утрешния ден, а от самото начало, с цел да могат все по този начин да вкарват светлина и наслада в живота ни “, разяснява Цветанов.

Своите поздрави към дамите от София насочи и ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР