ГЕРБ е единствената партия, която спазва поетите ангажименти и успява

...
ГЕРБ е единствената партия, която спазва поетите ангажименти и успява
Коментари Харесай

Цветанов в Силистра: Евродепутатите на ГЕРБ доказаха, че могат да защитят националния интерес на България

ГЕРБ е единствената партия, която съблюдава поетите задължения и съумява да оказва помощ на общините, с цел да се решат проблеми им. Едва ли в миналото до момента е имало подобен добър синхрон сред локалната и държавна власт, както при ръководството на ГЕРБ.

Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред близо 700 членове и симпатизанти на партията в Силистра, които препълниха залата на локалния спектакъл, оповестиха от пресцентъра на партията. Заедно с Цветанов беше и националният представител Алтимир Адамов и регионалният координатор на партията Тодоров Тодоров.

„ Стабилното държавно ръководство и европейската взаимност са методът да подобряваме приходите и инфраструктурата. Както знаете – поели сме ангажимент учителските хонорари да набъбнат двойно до 2021 година Инвестициите в образованието са вложения в бъдещето “, съобщи Цветанов.

„ Евродепутатите на ГЕРБ демонстрираха, че могат да пазят националния интерес на България “, сподели Цветанов и даде образец с Емил Радев, който е един от най-активните депутати в Европейския парламент.

„ Докато вземат решение за кого да гласоподават на 26 май българските жители би трябвало да имат поради обстоятелството, че с помощта на ГЕРБ до момента не са губени средства по оперативни стратегии, а европейският бюджет на България ще доближи рекордните 18 милиарда лева При Българска социалистическа партия е противоположното – при тяхното държавно управление стопираха еврофондовете “, подсети зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов бе безапелационен, че в политиката в случай че тръгнеш с експанзия и опълчване – няма да постигнеш нищо, тъй като хората желаят да им се вземат решение проблемите, а това минава през постоянна локална власт и спокойна среда за работа. Той бе безапелационен, че всички членове и симпатизанти на ГЕРБ би трябвало да дадат всичко от себе си, с цел да се реализира безапелационна победа на евроизборите, тъй като те са генералната подготовка за локалните избори. Зам.-председателят на ГЕРБ разиска с актива на ГЕРБ в Силистра и хода на гражданските разговори „ Европа в нашия дом “ на тематики обучение и районно развиване.

„ В рамките на последните две години 700 млн. лева са вложени в просветителна инфраструктура. В последните 30 години това е най-голямата инвестиция, правена в миналото в тази сфера “, изясни Цветанов.

„ Изключително съм впечатлен от тази цялостна зала, желая да ви пожелая триумф и да помоля в интервала на акцията да бъдете оптимално дейни, тъй като страната има потребност развиването й да продължи – а това може да го реализира единствено държавното управление на премиера Борисов “, приключи зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР