ГЕРБ, ДПС и ПП предлагат да продадем реакторите за АЕЦ

...
ГЕРБ, ДПС и ПП предлагат да продадем реакторите за АЕЦ
Коментари Харесай

Вечерни новини: Предложение за продажба на реакторите за „Белене“; Ресторантьорите срещу новия бюджет

ГЕРБ, Движение за права и свободи и Политическа партия оферират да продадем реакторите за АЕЦ „ Белене “ на Украйна
Министърът на енергетиката да организира договаряния с Украйна за продажбата на оборудването за АЕЦ „ Белене “. Това решение на Народното събрание ще внесе ръководителят на енергийната комисия и народен представител от ГЕРБ Делян Добрев. Документът е подписан от депутати от ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “, измежду които Теменужка Петкова, Рамадан Аталай, Ивайло Мирчев и Кирил Петков.
ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ желаят да попречат на Василев да реалокира арбитража
Депутати от парламентарните групи на ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ ИТН “ пробват да попречат на финансовия министър Асен Василев да реалокира арбитражната дирекция от финансовото министерство в правосъдното. Това излиза наяве от план на решение, импортирано в Народното събрание, като под него са се подписали Делян Добрев, Деница Сачева, Десислава Трифонова, Хамид Хамид, Тошко Йорданов и други.
Ресторантьорите оферират касовата записка да служи за данъчни облекчения
Касовата записка да служи като данъчно облекчение на клиентите. Това оферират от Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ). Според тях това е единственият ефикасен метод за битка със сивата стопанска система, а не „ лобистките оферти “ на министъра на финансите Асен Василев, заложени в проектобюджета, който беше показан предходната седмица.
Гешев разгласи новия си политически план
Бившият основен прокурор Иван Гешев публично разгласи своя политически план – гражданско, родолюбиво, консервативно придвижване „ Справедливост за България “. Той заяви новината във Фейсбук, където сега дава отговор онлайн на въпроси от хора, задали ги по електронната поща. Преди да стартира с отговорите на въпроси Гешев изнесе няколко минутно слово, в което още веднъж изясни за олигарсите, политическата мафия и унищоженото от демокрацията и неолиберални полезности българско общество.
Комисия за защита на конкуренцията санкции представителя на Miele за България с 1.6 млн. лева
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) санкции „ Миле България “, представител за страната на високия клас електроуреди Miele, с над 1.6 млн. лева поради координиране на цени. От решението излиза наяве, че регулаторът е намерил доказателства, че компанията въздейства на цените при следваща продажба на уредите по пътя към потребителите.
Все повече българи поддържат въвеждането на еврото
Все повече българи поддържат въвеждането на еврото и чакат позитивни резултати от това за себе си. Резултатите са от последното изследване на „ Евробарометър “, отдадено на публичните настройки към единната европейска валута в страните членки отвън еврозоната.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР