ГЕРБ досега не намериха начин да отговорят на основната тема,

...
ГЕРБ досега не намериха начин да отговорят на основната тема,
Коментари Харесай

Христо Иванов обяви най-вероятния вариант за правителство

ГЕРБ до момента не откриха метод да отговорят на главната тематика, която ние слагаме – положението на Прокуратурата и върховенството на закона. Няма безусловно никакви предпоставки за диалог за наша поддръжка за техен мандат. Такава тематика не съществува.Това сподели в коридорите на Народното събрание Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от „ Демократична България “.

Друг проблем за него са и измененията в Изборния кодекс, с които се върна хартиената бюлетина. По думите му, орязването на опцията за машинно гласоподаване е антидемократично и политически непочтено. " За да се прави държавно управление на малцинството, би трябвало да има изпитание за диалогичност и намиране на допирни точки. За взаимно увещание и увещание на обществото, че макар всички разделения, е допустимо да се работи дружно и да се намират някакви сплотяващи тематики. Вместо това, с безспорна безумна неотложност беше прокаран този Изборен кодекс, който на всичко от горната страна се оказа неистина, даже на база на предварителните си поръчки. Първо споделиха, че единствено желали да прибавят опция за гласоподаване на хартия. Оказа се, че унищожават машинния избор. Показаха по какъв начин и с кого си показват упражняването на властта. С неистини, с принуждение над процедурата, с тракане по масата. Това въобще не е атмосфера, в която може да се приказва за нещо толкоз нежно като държавно управление на малцинството ", разяснява Иванов. 

Въпреки това, той към момента не губи вяра. " Знам какъв брой неприятни са останалите разновидности и какъв брой е сложна обстановката в България, само че през днешния ден оптимизмът ми е доста нежен ", добави националният представител. 

Иванов счита, че реализация на трети мандат с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия е най-вероятният вид. „ ГЕРБ не може да не знаят, че който е влезнал в ръководство с Движение за права и свободи, може да го одобри като разпродажба. Или значи да се употребява властта с такава примамка, че да се надяват да оцелеят “, добави той, като предвижда, че третият мандат ще бъде връчен на " Български напредък ".

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския уточни още, че от „ Демократична България “ слагат въпроса за статута на основния прокурор още от времето на Иван Татарчев. По думите му казусът е систематичен и се корени в това, че се назначават хора, подвластни от задкулисието, които стартират да обслужват началниците си. „ Реформата не може да стартира без следващия келнер на задкулисието да бъде наведен в положение на отчетност “, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР