ГЕРБ действа последователно при съмнения за техни членове, без значение

...
ГЕРБ действа последователно при съмнения за техни членове, без значение
Коментари Харесай

Десислава Атанасова коментира оставката на депутата Димитър Гамишев и захапа БСП

ГЕРБ работи поредно при подозрения за техни членове, без значение от равнището, дали става въпрос за общински консултант, кмет или депутат. Това изясни депутатът от най-голямата партия в българския парламент Десислава Атанасова.

Именно това е и повода Димитър Гамишев да подаде оставка. Срещу него е стартирана данъчна инспекция от Национална агенция за приходите, а съмненията са, че той е трансферирал своя компания със отговорности от 200 000 лева на сдружение, ръководено от малоимотен жител.

" Реакцията е една и съща. Нещо, което не виждаме в опозиционната Българска социалистическа партия ", акцентира Десислава Атанасова пред Bulgaria On Air.

Тя изясни, че държавното управление също е поредно и по тази причина има пари за парични добавки от 40 лв. за Великден за пенсионерите с приход до 321 лв.. За това държавното управление ще отдели към 50 милиона лв.. Атанасова акцентира, че това се случва за следващ път.

" Този разход и всички други с решение на Министерски съвет, идват от опцията и по-голямата събираемост на приходните организации. Приходните организации работят извънредно добре. Има сериозен финансов остатък в страната ", съобщи пред Bulgaria ON AIR националният представител от ГЕРБ.

Атанасова изясни, че точно поради това има спомагателни средства и за надзирателите, а и за инфраструктурни планове. " Един подобен план е тунелът под Шипка ", сподели още тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР