ГЕРБ даде брифинг по повод санкциите на САЩ срещу ,

...
ГЕРБ даде брифинг по повод санкциите на САЩ срещу ,
Коментари Харесай

Борисов: Радев да обясни на САЩ защо има повече доверие на Божков

 ГЕРБ даде брифинг във връзка глобите на Съединени американски щати против, Васил Божков и трима други българи и техни сдружения. 

" Ние сме създали доста. Не мога да приема недомлъвките на някои политически водачи. Отношенията ми с са ясни - те са чисто политически и винаги свързани със смесените региони ", заяви водачът на партията . 

" Така, както Христо Иванов и Йордан Цонев си гукаха, приемете, че и ние по този начин сме ги говорили по тематиката за смесените региони, където постоянно сме помагали с Пеевски. Срещал съм се дори и с Карадайъ. На мен ми е по-важно по какъв начин ще изясни Радев хората на Божков и Орешарски в държавното управление. Радев да изясни на Съединени американски щати за какво има повече доверие на Божков ", добави още той.  

" Като партия постоянно сме поддържали най-хубави връзки със Съединени американски щати ", разкри Борисов.  ГЕРБ могат да понесат отговорност единствено за заместник-министър Александър Манолев.

" Ние сме в съпротива и в акция. Не забравяйте, че не сме в ръководство ", безапелационен бе . Лидерът на ГЕРБ заяви, че желае партията да е надалеч от свадите с прокуратурата. Бившият премиБившият министър председател съобщи, че е пипал златно кюлче единствено в запаса в Българска народна банка при ревизия като министър председател.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР