ГЕРБ да мине в радикална опозиция, че “Конвоят на свободата”

...
ГЕРБ да мине в радикална опозиция, че “Конвоят на свободата”
Коментари Харесай

Георги Марков: ГЕРБ, минете в радикална опозиция, че “Конвоят на свободата” от Канада идва към България

ГЕРБ да мине в радикална съпротива, че “Конвоят на свободата” от Канада идва към България. Този съвет даде във Facebook някогашният народен представител от гражданската квота на партията в 44-ото Народно заседание - Георги Марков.

Марков, който неведнъж в изявленията за ПИК, е призовавал за същото, в този момент поучава с изключение на да премине в радикална на четворната коалиция, да не гласоподава и избора на парламентарна квота за нов Висш правосъден съвет.

Ето какво написа конституционният арбитър в обществената мрежа:
свързани новини84646на 13.02.2022126163на 13.02.2022
ГЕРБ да не гласоподава в избора на парламентарна квота за нов върховен правосъден съвет

Приятели от ГЕРБ, оставете с избора да се оправят конституциононарушителите - Канадецът, Африканецът и партизаните на Сорос от ДеБъ, умъртвили Съюз на демократичните сили.

Ама нямали квалифицирано болшинство от 2/3, както изисква главният закон. Ами, имат машинно болшинство с непреброени контролни разписки от ЦИК. Да гласоподават с машини и за Висш съдебен съвет, пък да докарат конституционно болшинство. С техните машини по техните глави.

Може ли Движение за права и свободи да им помогне с г-Пеевски? Може! След 33 години народна власт подобен сеир не е бил. и избират дружно - е това е народна власт!
свързани новини119908на 09.02.2022
Какво ще стане, в случай че не се изберат 11 души от парламентарна квота за нов Висш съдебен съвет? Ами, има законова наредба, остава си остарелият, освен това с квота от доста по-легитимен парламент и с над 200 гласа на член от квотата.

ГЕРБ, минете в радикална съпротива, че „ Конвоят на свободата” от Канада идва към България!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР