ГЕРБ бяха на среща със симпатизанти на партията във Враца.

...
ГЕРБ бяха на среща със симпатизанти на партията във Враца.
Коментари Харесай

Борисов: Токът при ГЕРБ бе 60 лв., а сега е 680 лв. Оядени манастирски мачароци крадат държавата

ГЕРБ бяха на среща със симпатизанти на партията във Враца. На посещаване в града бе водачът на партията Бойко Борисов, Даниел Митов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и други представители на партията.

" Вече съм спокоен. Първо си мислех, че целта съм аз, само че сега разбрах - задачата сте вие, партия ГЕРБ. Преливаха си електорат въз основата на парите. Когато стартира ГЕРБ, той беше основан, с цел да се опълчи на Българска социалистическа партия. Това беше конкурент. Препоръката ми е - да се държите дружно. И без петел съмва - като си в ареста, по-трудно, само че съмва. Вие показахте, че капитаните и редовите членове могат да се самоорганизират. Това видяха те - видяха жива, яростна съпротива пред ареста. Някои споделят, че тези ръководещите били дилетанти. Не е по този начин. Там има няколко индивида, които се имат за елитарни, а всички останали сме плебс. В техните глави се върти това, че са пристигнали да ни оправят ", сподели още Борисов. 

" Токът при ГЕРБ – 60 лева, в този момент – 680 лева Нищо не го постанова. Изкараха децата от ГЕРБ отговорни за нафтата и бензина. Сега като минавам – виждам, че цените са си замръзнали. Хлябът, олиото – същото. Били сме отговорни за олиото. И това го споделят висши държавни чиновници. И в Белгия, Брюксел и Германия – опашки за олио. Браво бе, младежи. Борете всички и се разраствайте – вървим до Брюксел по тяхната логичност ".

Те освен са брутални, а извратени. И от това най-вече ще патим. Никому неизвестени, употребявайки конюктура, са способни на всичко. Така е станал Хитлер, по този начин и Сталин. Те ще дойдат за вас, един по един. При всеки арестуван кмет ще отидат депутати, юристи, а най-после и народът ", уточни Борисов.

" Те са уплашени тъкмо от това. Те видяха жива и гневна партия на площада. И сега още по-яростно става, тъй като виждат по какъв начин през съветски олигарси ще им крадат милиардите ". Вече не приказваме за напредък, строителство, за нищо друго. Тези партии, които в този момент поради заплатките, постовете и огромните шкембаци в Народното събрание, дебелаци, оядени, като манастирски мачароци, това виждам в дясно от нас. По 170 кила. Оядени, от сладки постове и кресла, надълбоко ще съжалявате, за това което причинявате ", недоволства водачът на ГЕРБ. 

" Но всичко това се взема решение. Трябва цялостна готовност да се резервира живота на хората. Тези партии, които в този момент, поради огромните шкембаци, заплатките и постовете - дебелаци и уядени като манастирски мачароци, надълбоко ще съжаляват. От вас няма нищо да остане ", сподели Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР