ГЕРБ, БСП и ДПС се бяха разбрали да направят правителство,

...
ГЕРБ, БСП и ДПС се бяха разбрали да направят правителство,
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ГЕРБ, БСП и ДПС се бяха разбрали за правителство, но Бойко Борисов реши да отиде на избори

" ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се бяха разбрали да създадат държавно управление, само че когато мандата стигна до Българска социалистическа партия, Бойко Борисов реши, че ще му бъде от по-голям интерес да отиде на избори, в сравнение с да се връзва в държавно управление с къс небосвод ”, съобщи водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева.
„ Борисов се надява се след няколко месеца той персонално да направи кабинет “,допълни тя.
Отиваме на предварителни избори, тъй като политическите сили не са в положение да излъчат ръководство ", изясни водачът на " Движение 21 ".
" Социалистите не са крепостници на Българска социалистическа партия ", съобщи Дончева.
„ Искаме да имаме знакови хора на Българска социалистическа партия в листите на новото ляво придвижване. И не е допустимо, и не е обичайно да участваме в процеса по реформиране на Столетницата. Това е работа на хората от партията. Не може дейностите ни да са свързани с катализиране на процеси в нея. Новото ляво обединяване ще бъде евроатлантическо, а Румен Радев няма нищо общо с него ", уточни още Дончева.
„ Президентът може да си има план, само че ние няма да стоим да го чакаме, нито ще се разгласяваме за негови пажове. Имаме упоритостта да обединим елементи от лявото и това може да стане във времето ", изясни тя.
„ Очакваме този политически индивид да се развива по сходство на гръцките модели и да обхване една забележителна част от лявото. Той ще се покаже, че политиката може да се прави по различен метод. Създаването на подобен индивид в ляво ще би трябвало да извърши две задания ", означи Дончева.
„ Да се види, че съществени хора се занимават с това и може да им се има доверие, както и че те могат да слагат икономическа и обществена стратегия на равнище “.
" В рамките на огромното политическо пространство би трябвало да стартира сливане на политически субекти, с цел да се върне то към естественото отпреди 2000 -та година ", счита Татяна Дончева.
" Отиваме на предварителни избори, тъй като политическите сили не са в положение да излъчат ръководство ", изясни водачът на Движение 21.
„ Поради предубеждения, персонална отпадналост и липса на визия за развиване на страната “.
" В България има съществени фактори, които въздействат върху медийната среда - върху достъпа и метода на потреблението ѝ ", означи Дончева.
„ Има хора, бизнес кръгове и политически сили, които разполагат с голям брой медии. Прави се подготовка на всеобщото схващане в продължение на доста дълго време. Хората губят ориентировка кой защо им приказва и защо се бори. Има медии, които се управляват от ГЕРБ. Те бяха повече, когато партията беше на власт. Всичко, което е обвързвано с Кирил Домусчиев, е отдадено на ГЕРБ. Има медии на Пеевски, които също е известно с кого са свързани. Има и на групата „ Капитал “. Те са свързани с Демократична България и Политическа партия “.
" Оставането в Българска социалистическа партия е персонален избор ", означи Татяна Дончева.
„ Крум Зарков и Петър Витанов ще вземат персонално решение. Кирил Добрев разгласи, че ще си остане в Българска социалистическа партия и няма да бъде част от този план “.
Тя обаче е уверена, че бъдещето е в обединен индивид, а не в коалиция.
Лидерът на " Движение 21 " счита, че Политическа партия не могат да бъдат избрани като ляв политически индивид. „ Не са леви, с изключение на, че са дечица на дейните борци “.
Дончева дефинира готвеното обединяване на Политическа партия и Демократична България като „ мелез на маймуна с кашалот “.
„ Не може едните да настояват, че са леви, другите десни и че вършат коалиция на положителните. Това е неприятно решение. Задкулисните играчи имат въздействие върху партията на Христо Иванов “.
" Случаят с Nexo не е безопасен ", уточни още тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР