ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо Има такъв народ“ трябваше

...
ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо Има такъв народ“ трябваше
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо трябваше да върнем мандата

ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи демонстрираха за какво „ ИТН “ трябваше да върне мандата. Това написа водачът на партията Слави Трифонов с профила си в обществената мрежа Фейсбук.

„ Първо: “Има подобен народ ” върна мандата за сформиране на държавно управление. И второ: ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи демонстрираха за какво „ ИТН ” трябваше да върне мандата ”, разяснява Трифонов.

Днес пленарното съвещание на Народното събрание се провали, откакто депутатите от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не утвърдиха седмичната стратегия на Народното събрание. Малко по-късно ръководителят на Народното събрание Ива Митева свика изключително пленарно съвещание на следващия ден, в чиито дневен ред са дотъкмяване на промените в Правилника за организацията и активността на Народното събрание и второто четене на измененията в Изборния кодекс.

Днес президентът Румен Радев връчи мандат за сформиране на държавно управление на „ ИТН “, само че от партията незабавно го върнаха.

„ Г-н президент, ние, от партия „ ИТН “ ясно декларирахме, че няма да влезем в никакви обединения с партии на статуквото и съблюдаваме своето заричане. За нас не е обикновено основаването на безпринципна коалиция. Затова ние от „ ИТН “ връщаме мандата за сформиране на държавно управление ", сподели кандидат-премиерът на Има Такъв Народ Антоанета Стефанова на президента, когато връщаше връчения й мандат.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР