ГЕРБ, БСП и ДПС по Изборния кодекс бяха заедно, смениха

...
ГЕРБ, БСП и ДПС по Изборния кодекс бяха заедно, смениха
Коментари Харесай

Николай Денков: ГЕРБ, БСП и ДПС се събраха и на следващите избори ще управляват заедно


ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи по Изборния кодекс бяха дружно, смениха шефа на Сметната палата, събраха се дружно и на последващи избори ще ръководят дружно, разяснява депутатът от “Продължаваме смяната ” Николай Денков, представен от Българска национална телевизия.

Той насочи рецензии към трите партии, откакто през днешния ден стана ясно, че от левицата ще върнат третия мандат несбъднат.


“БСП връщат мандатa, споделиха, че първата и втората мощ носят отговорност. Tова е натурален свършек на събранието. ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи по Изборния кодекс бяха дружно, през днешния ден смениха шефа на Сметната палата, събраха се дружно и на последващи избори ще ръководят дружно. Същите избраха и ръководителя на Народно събрание. Защо в този момент не направиха кабинет? Това че споделиха, че ще върнат мандата, има своята логичност, че нямат поддръжка, само че е и положително опрощение, че връщат в понеделник мандата, тъй като няма да минат значимите закони ”, съобщи Денков.

По-рано през днешния ден водачът на левицата Корнелия Нинова, съобщи, че сходни изказвания са операция. “Ние съзряхме такава [коалиция] сред Политическа партия и ГЕРБ, и я нарекохме “коалиция на войната ”, тъй като гласоподаваха експорт на оръжия за Украйна, нови самолети, удължение на Бюджета за следващата година. Не одобряваме етикети, гледайте и съдете за нас по дейностите, а не по внушенията ”, прикани водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР