ГЕРБ без Бойко Борисов е едно добро начало на преговори

...
ГЕРБ без Бойко Борисов е едно добро начало на преговори
Коментари Харесай

Лорер: ГЕРБ без Бойко Борисов е едно добро начало на преговори

ГЕРБ без Бойко Борисов е едно положително начало на договаряния за бъдещо ръководство - по този начин Даниел Лорер от " Продължаваме Промяната " разяснява в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия какво следва след тези избори.

" Ако ГЕРБ възприемат концепцията, че им е належащо ново управление, това ще е едно положително начало, с цел да разберем, че те осъзнават какво се е случило, с цел да може да имаме диалози с тях по какъв начин да създадем от България едно по-добро място в действителност. Само и само, когато ГЕРБ покажат подготвеност да сменят своето управление и да възприемат виновността си това, което се е случило през последните години, ние можем да считаме, че някакъв катарзис стартира да се случва там ", акцентира Лорер.

Ако се стигне до втори мандат и от ГЕРБ не съумеят да сформират държавно управление, той съобщи, че ще вземат този мандат и ще се опитат да сформират държавно управление.

" Дали ще успеем, зависи от партиите в Народното събрание и позициите, които са подготвени да възприемат най-много във връзка с бъдещето на България ", добави Лорер.

На въпрос - по-скоро избори или по-скоро кабинет, Лорер беше безапелационен - кабинет.

На тези избори " Продължаваме Промяната " порасна. Ние се превърнахме от изборна вълна в една открита политическа мощ, сподели още той и добави, че борбата ще е дълга.

" Изборът дали България да бъде правова страна или още веднъж да бъде следена от борисовщината, с която по този начин добре привикнахме в продължение на десетилетие, в действителност ще продължи дълго. Може би едно десетилетие напред ", посочи Даниел Лорер.

Основният извод от тези избори съгласно него е, че в акцията, говорейки за правовата страна и за повишението на пенсиите, трябваше да се концентрира още повече върху един от главните страхове на хората, на който не са обърнали задоволително внимание, а точно инфлацията и ерозията на приходите у нас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР