ГЕРБ –СДС е доказала, че мисли за хората и може

...
ГЕРБ –СДС е доказала, че мисли за хората и може
Коментари Харесай

Доц. д-р Стефан Шилев, ГЕРБ: Доверете се на професионалистите

ГЕРБ –СДС е потвърдила, че мисли за хората и може да изведе страната от рецесията, в която ни вкараха от ПП-ДБ. Основната ни цел е да спрем обедняването на хората.  Това ще стане като съставим държавно управление, което да овладее инфлацията и да показва страната ни в Европейския съюз и пред международната общественост, безапелационен е доц.д-р Стефан Шилев, четвърти в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив.

В поддръжка на това той напомни, че изцяло отговорно ГЕРБ направи всичко допустимо да сформира държавно управление с министър-председател проф. Габровски. Не му доближиха няколко гласа и по тази причина в този момент сме още веднъж на избори. Другите партии, получили мандат по Конституция, даже не предложиха министър председател.

„ Ние желаеме доверието на пловдивчани, тъй като сме потвърдили, че можем, тъй като по време на ръководството на последното държавно управление на ГЕРБ хората живееха доста по-добре в сравнение с в този момент. Разчитаме на вашата поддръжка, за богатството на Пловдив и на България. Нека не позволим още веднъж страната ни да бъде оставена на произвола на едно служебно държавно управление или на случайници! Всеки глас за ГЕРБ-СДС е глас за сформиране на настоящо държавно управление. Затова на изборите в неделя гласувайте с № 2 и Преференция 104 за Стабилна България още веднъж, прикани доцент доктор Стефан Шилев.

Той акцентира, че по време на мандата си като депутат и член на комисиите по „ Образование и просвета “, „ Околната среда и водите “ и „ Култура и медии “ е работил в полза на България и на Пловдив.

„ Ако получа вашето доверие, ще продължа да работя, защитавайки ползите на нашия град, настоявайки за пропорционално финансиране от държавния бюджет със София, за обосновано систематизиране на евросредствата съгласно задачите и целите на страната и града ни.

Пловдив заслужава по-добра пътна, само че също по този начин екологична,рекреационна, културна и спортна инфраструктура – целево финансиране за облагородяване на тепетата на Пловдив, река Марица, по-бързо привършване с процедурите за удвояване на околовръстния път, продължение на напъните за реализация на планове с национално значение като водоснабдяването от каскада Въча и доста други. Всеки пловдивчанин ще може да задава своите въпроси и да споделя концепциите си в приемната на народните представители от Пловдив ”, акцентира доцент Шилев.

Доц. доктор Стефан Шилев е на 49 година От 1998 година е учител в Аграрен университет – Пловдив (дисциплини: Микробиология, Екология на микроорганизмите, Управление на отпадъците, Технологии за преправка на твърди отпадъци). През 2003 година пази дисертация по Микробиология в Университета на гр. Кордоба, Испания.

Той е районен специалист към Европейската федерация по биотехнологии и координатор на български и интернационалните научни планове.

Бил е шеф на дирекция „ Екология и ръководство на отпадъците “ в община Пловдив, шеф на РИОСВ-Пловдив и Председател на Общото заседание на Аграрен университет – Пловдив.

Официален преводач по испански език към Министерство на външните работи. Женен с две деца. Народен представител в 47то и 48то Народно заседание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР