ГЕРБ – Сливен регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите си

...
ГЕРБ – Сливен регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите си
Коментари Харесай

ГЕРБ Сливен регистрира кандидатите си за местния вот

ГЕРБ – Сливен записва в Общинската изборна комисия претендентите си за кмет на община, общински съветници и кметове на обитаеми места.

„ Въпреки всички рецесии, с които се сблъскахме през миналите 4 години, не допуснахме срив в нито една от системите на ръководство в Общината – опазване на здравето, обучение, обществени действия. Преди четири години започнахме работа по Програмата за ръководство и през днешния ден с задоволство отчитаме доста изпълнени задължения и стартирали планове, макар провокациите, пред които беше изправена локалната власт. Гордеем се, че изпълнихме отговорно своите отговорности, поети към сливенските жители, в името на по-доброто бъдеще на нашата община “, съобщи Стефан Радев, който е претендент за кмет на Сливен и лидер на листата на ГЕРБ за идните локални избори на 29 октомври.

Той бе безапелационен, че Община Сливен е в доста положително финансово положение и в този момент е време за надграждане на постигнатото. „ В последните осем години, в които аз и моят екип управляваме общината, постигнахме доста и няма от какво да се срамим. Мисълта за публичния интерес постоянно е била водеща при вземането на решенията, както за управлението на Общината, по този начин и за общинските съветници от ГЕРБ. Имаме доста какво да покажем за това какво е направено, само че доста по – значимо е какво можем да създадем в идващите години. Ще продължим да променяме градската среда, превоза, ще работим по целите в областта на екологията, техническата инфраструктура, образованието, културата и историческото завещание, обществената политиката и опазването на здравето, спорта, туризма, икономическото развиване, реда и сигурността на хората тук. Предстои ни месец с доста срещи. Ще приказваме с всеки човек, от всяко обитаемо място в общината. Имаме подготвена управническа стратегия за идващия интервал, само че ще я допълваме всеки ден с предложенията на хората, тъй като главната ни цел е по – първокласен живот за всеки един човек “, сподели Стефан Радев.

Листата с претендентите за общински съветници на ГЕРБ е мощна и актуализирана. Партията залага, както на опита, по този начин и на младежите и на жители на Сливен, които не са партийни членове, само че са одобрени имена – лекари, адвокати, инженери, културни дейци, учители, представители на бизнеса. Средната възраст на претендентите за общински съветници е под 45 години, като най-младият е на 20 година Близо половината от тях вземат участие за първи път в локални избори.

ГЕРБ ще има свои претенденти за кметове във всички обитаеми места в общината.

Документите в Общинската изборна комисия внесоха общинският началник на партията Здравко Костадинов, Димитър Митев, който е член на регионалното управление и претендентът за кмет на Сливен и лидер на листата за общински съветници Стефан Радев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР