Герасимов: Украинските въоръжени сили загубиха 315 войници и 54 единици

...
Герасимов: Украинските въоръжени сили загубиха 315 войници и 54 единици
Коментари Харесай

Герасимов обяви загубите на ВСУ по време на атаките срещу района на Курск

Герасимов: Украинските въоръжени сили изгубиха 315 бойци и 54 единици техника по време на офанзиви край Курск

Украинските войски, които се пробваха да настъпят в региона на Курск, изгубиха 315 души, в това число минимум 100 убити, както и 54 бронирани машини, в това число 7 танка, сподели в сряда началникът на Генералния щаб на съветските въоръжени сили Валерий Герасимов.

„ Загубите на съперника възлизат на 315 души, в това число минимум 100 убити и 215 ранени, унищожени са 54 бронирани машини, в това число седем танка “, сподели Герасимов на среща, управлявана от съветския президент Владимир Путин.

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед20232Доц. Валентин Вацев: Светът със спотаен мирис чака резултати от изборите в САЩАлтернативен Поглед39612Доц. Валентин Вацев: Нахлуването в Курска област от страна на ВСУ е неуспех на съветското разузнаванеАлтернативен Поглед26614Мажд Алгафари: Бежанците в Германия, вместо да ги връщат назад, ги изпращат да се бият за УкрайнаАлтернативен Поглед11049Мажд Алгафари: Израел желаят да провокират Иран и той да отговориАлтернативен Поглед21574Ген. Стоимен Стоименов: Русия има тактика в Украйна - чака 5 ноември/изборите в САЩ/ и обстановка за помирение при нейни условияАлтернативен Поглед104666Проф. Дарина Григорова: В Украйна се сътвориха две народи, които са антагонисти като историческа памет, полезности и отношение към РусияАлтернативен По
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР