Герасим Георгиев-Геро заби нож в гърба на продуцента Маги Халваджиян

...
Герасим Георгиев-Геро заби нож в гърба на продуцента Маги Халваджиян
Коментари Харесай

Защо Геро отсвири Нова и избяга в Би Ти Ви?

Герасим Георгиев-Геро заби нож в гърба на продуцента Маги Халваджиян и на Нова телевизия, където се изявява от години. Корпулентният артист хукна при конкуренцията и разочарова досегашните си работодатели. 

Из коридорите на малкия екран се приказва, че Геро е имал сериозен скандал с Димитър Рачков зад кусилите на неговото шоу и появяването му по бТВ евентуално е повлияна след тази преживелица. 

Факт е, че единствено няколко седмици след слуховете за скандал с Рачков, неговият сътрудник Геро се появи в конкурентната телевизия. Той бе поканен като посетител в " Шоуто на Николаос Цитиридис ", където описа много забавни неща. 

Но появяването на Геро при конкуренцията не е единственият удар за Халваджиян. Във видео връзка се включи и Васил Василев - Зуека, който преди няколко години напусна изненадващо арменската компания и отиде да търси щастието в Испания. Така за една вечер бТВ откраднаха две от обичаните лица на конкуренцията си. 

След гостуването на Геро по бТВ стартира настойчиво да се приказва, че го ухажват за непрекъсната работа при тях. Вече се обмисля какво да му предложат, с цел да го придърпат при тях, а след абсурда с Рачков, който постоянно е желан пред него, сигурно би се съгласил да работи за конкуренцията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР