Герасим Георгиев-Геро може да смени Димитър Рачков като водещ и

...
Герасим Георгиев-Геро може да смени Димитър Рачков като водещ и
Коментари Харесай

Рачков се пазари за пари с „Капките”

Герасим Георгиев-Геро може да смени Димитър Рачков като водещ и в новия сезон на „ Като две капки вода ”, твърди човек от екипа на шоуто. През есента цялостния артист зае мястото му в „ Маскираният артист ” в последния миг и се оправи съвършено.

Тогава от Нова телевизия не обясниха по каква причина Рачков отпада, при полежение, че авансово въртяха реклами с него. Заговори се, че нисичкия комедиант ще прави ново шоу в ефира на медиата, само че то по този начин и не започва.

Сега се оказва, че Рачков е под въпрос и за „ Като две капки вода ” . Новината, че той твърдо отпада от екипа, не е вярна, договарянията не престават и сега, нещата са 50 на 50, изясни осведоменият с цялата драма източник. Имало вид „ Капките ” да останат без едно от най-любимите си лица в комплект с Васил Василев - Зуека, само че дали това в действителност ще е стане, още е рано да се планува.

Според хора от малкия екран, опцията шоуто още веднъж да се води от бургазлията Рачков, е в действие тъкмо толкоз, колкото и той да бъде заменен от Геро. Основната причина била финансова. От Нова се издразнили на несъразмерната лакомия на Митко, който оповестил пословичен хонорар за изявата си, най-малко 2 пъти по-висок от миналогодишния. Това значи, че 167-сантиметровия гений упорства да получава сумата от 12 000 лв. на предаване. Предвид актуалната пандемия от Ковид-19 обаче това било изцяло невероятно. Наш източник загатна, че тъкмо затова Рачков е бил заменен и като лице на „ Маскираният артист ”. Най-вероятно обаче в този момент той ще направи компромис и ще склони да води против по-ниска сума.

Иначе в шоуто още веднъж са поканени известни български персони, които да пеят и да наподобяват съвсем на международни звезди. Както „ Уикенд ” към този момент писа, концепцията била в този сезон да влязат някои от най-знаковите участници досега.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР