Герасим Георгиев-Геро е на път да се разори. Актьорът е

...
Герасим Георгиев-Геро е на път да се разори. Актьорът е
Коментари Харесай

Геро е пред фалит

Герасим Георгиев-Геро е на път да се разори. Актьорът е без работа от 8 март, когато бяха затворени всички закрити подиуми. Русенецът, който по принцип се устоя единствено с помощта на гения си, след въвеждането на изключителното състояние се оказа с фрапантно понижени приходи. Още повече, че поради възбраната за събиране на хора секнаха и частните празненства и фирмените тържества, които допълваха бюджета му, написа flagman.bg.

Така в един миг Геро се оказа единствено на скромна заплата от театъра и редки участия в " Господарите на уеба ". Символичните суми по никакъв метод не могат да посрещнат потребностите на фамилията. Затова сега всички разчитат на заплатата на брачната половинка на Геро, която е състезателен кореспондент в дребна телевизия. Герасим се надява театрите да бъдат отворени напълно скоро, с цел да се върне към предходния метод на живот и най-много да може да обслужва заемите си.

Русенецът въпреки всичко съумя да разсрочи ипотеката на жилището, както и лизинга на колата си. В неговото състояние са доста други артисти, само че малко на брой съумяха да преглътнат гордостта си и да споделят, че се оправят доста мъчно, написа Галерия. Един от тях беше Ованес Торосян, който чистосърдечно призна, че със брачната половинка му, също актриса, едвам свързват двата края. Той даже не е на щат в никой спектакъл и се наложило да взема заеми от другари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР