Герасим Георгиев - Геро бил на път да последва своя

...
Герасим Георгиев - Геро бил на път да последва своя
Коментари Харесай

И Геро ли ще емигрира?

Герасим Георгиев - Геро бил на път да последва своя сътрудник Васил Василев - Зуека - да си стегне куфарите и да напусне страната.

Единственото, което било спирачка в желанието му да каже " сбогом " на родината, била възрастта му. Топкомикът е на 48 години и се тормозил, че ще му бъде мъчно да стартира от нулата.

" Моето самообладание взе да се изчерпва. За всеки е обидно да работи в тази страна. Тя ни наскърбява всеки ден. Затова да не се питаме за какво Терминал 2 е цялостен ", изясни желанието си за емиграция Геро.

Актьорът призна в изявление, че " в случай че е бил компютърен експерт или музикант ", от дълго време е щял да си потърси щастието отвън България. За него настоящето състояние на страната ни е повече от отчайващо. Българите съгласно него страдали от стокхолмски синдром - харесвали похитителите си, написа " България Днес ".

" Все по този начин ги избират във властта. Днес има газ, на следващия ден - няма. Днес подвигат цените на едно, на следващия ден на друго ", споделя известният комик.

Актьорът счита, че друга съществена виновност за тежката обстановка у нас са " полярностите ". Народът обаче бил отчайващо толерантен макар вайканията, че " няма оправия в страната ".

За решението на Герасим Георгиев да попълни редиците на напускащите България имало и лични виновници. И тъй като е артист, той открива виновност в културния министър Атанас Атанасов.

С слагането на господин Атанасов на министерския пост следващото държавно управление за следващ път потвърждава, че на властта въобще не ѝ пука за културата. Нямам нищо срещу доста приветлив младеж, само че откакто не е наясно с нещата, по-добре да не се захваща ", уверен е известният комедиант.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР