Герасим Георгиев — Геро и Малин Кръстев станаха даскали. А

...
Герасим Георгиев — Геро и Малин Кръстев станаха даскали. А
Коментари Харесай

Геро и Малинко станаха даскали

Герасим Георгиев — Геро и Малин Кръстев станаха даскали. А искащите да учат при тях се оказаха повече от 300, научи HotArena.

Господарите на ефира ненадейно се оказаха в несвойствената за тях роля на преподаватели, а повода, както се оказа бе фактът, че ще водят клас от над 300 ученика.

Записванията за „ Актьорство за трагичен спектакъл ” са до 13 септември, като най-малко още 50 души ще се включат.

„ Не сме очаквали сходно нещо ”, със смях споделят от администрацията на образователното заведение.
Междувременно, до момента в който чакат да започва новата образователна година, двамата актьори се готвят за турне в Съединени американски щати. Заедно с Мариела Топалова те ще играят „ Свалячи ” на 21 септември и 2 октомври оттатък океана, написа „ България през днешния ден ”.

Междувременно още две звезди останаха удовлетворени от актьорския банкет на децата си. Певицата Тони Димитрова, чиято щерка бе призната в НАТФИЗ и Касиел Ноа Ашер, чийто наследник Зуи Ицках Хашмонай става „ пето потомство артист ” в рода й.

Внукът на Георги Калоянчев Валентин също показа, че го влече актьорската специалност, само че до НАТФИЗ по този начин и не съумя да стигне. „ Откакто станах баща, целите ми са други ”, показа той.

Но даже и без диплома той се оправя ослепително на сцената на дупнишкия спектакъл „ Невена Коканова ”, под управлението на Славчо Пеев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР