Герасим Георгиев – Геро, ще води ново шоу по Нова

...
Герасим Георгиев – Геро, ще води ново шоу по Нова
Коментари Харесай

Геро става водещ на ново шоу

Герасим Георгиев – Геро, ще води ново шоу по Нова телевизия. Още преди да е завършил задължението му в „ Като две капки вода “, беше обявено, че артистът ще бъде водещ на план, който следва да се снима за първи път в България. Заглавието му е „ Скрита идентичност “ и още веднъж ще бъде продуциран от Маги Халваджиян. Очаква се да тръгне от есента.



Идеята на новото предаване е участникът, който е основен воин за вечерта, да разкрива обстоятелства от биографиите на осем души, които не познава. Тези обстоятелства могат да се отнасят до всевъзможни аспекти от личността и живота им – от номера на обувките до специалностите на непознатите. Те са разказани в листата, който участникът получава авансово, а задачата му е да свърже всяка от точките в този лист с съответен човек, разчитайки на логиката и интуицията си. Голямата премия е 100 000 лв.. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкоз повече нараства паричната премия, която може да завоюва. Ако не разпознае съответния човек, губи парите.

Предаването е основано в Съединени американски щати още през 2006 година, само че е най-популярно в Италия, където е имало цели 12 сезона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР