Герамнският национал Леон Горетцка изпрати успешен първи сезон в редиците

...
Герамнският национал Леон Горетцка изпрати успешен първи сезон в редиците
Коментари Харесай

Горетцка впряга всички сили в името на Байерн

Герамнският национал Леон Горетцка изпрати сполучлив първи сезон в редиците на Байерн (Мюнхен). 24-годишният халф дойде на “Алианц Арена” от Шалке 04 със свободен трансфер и още в дебютната си акция с баварския гранд стигна до дубъл, печелейки Бундеслигата и Купата на страната. Талантливият полузащитник бе забъркан в 13 гола в 30 мача в шампионата, реализирайки 8 и подавайки за още 5, а равносметката му за сезон 2018/2019 е позитивна.

“Това беше първият ми сезон в клуб от международно равнище и мисля, че всичко мина сносно. Спечелихме два трофея, а също така изпълних персоналните си цели - помогнах на тима. Намерих мястото си и също по този начин считам, че направих идната стъпка във връзка с националния отбор”, разяснява Горетцка пред формалната страница на Бундеслигата.

“Винаги съм бил отворен към нови неща и към това да играя на разнообразни позиции. Разнообразието от позиция на позицията ми на терена постоянно е било една от мощните ми страни, само че имам вяра, че най-добре се представям в центъра, като №8. Тогава употребявам уменията си най-добре”, споделя още футболистът.

“Успешното показване на тима е най-важно за мен. В името на тов съм подготвен да направя всичко, което треньорите ми кажат да правя”, приключва той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР