Георгиев обеща пред Деси и Сашо да помага в грижите

...
Георгиев обеща пред Деси и Сашо да помага в грижите
Коментари Харесай

Благой Георгиев За Четвъртото Си Дете: Златка Му Казваше Блажко Още По Време На Бременността!

Георгиев даде обещание пред Деси и Сашо да оказва помощ в грижите за бебето. „ Всеки би трябвало да оказва помощ, малко или доста. Все отново това е твое дете. И да желая, и да не искам… Ама то няма по какъв начин. Днес бях в болничното заведение при тях. То не ти дава сърце да заспиш, до момента в който бебето е при теб. Гука, пробва се да плаче… “, споделя разчувстваният баща.

Благой желал да участва на раждането на сина си, само че политиката на болничното заведение не го разрешавала. Георгиев разкри, че е имал опция да участва на раждането на едно от предходните си деца и това е преживяване, което не може да се опише, а би трябвало персонално да се изживее.

Благой споделя, че всички баби към този момент са „ стегнати, готови и мобилизирани “ за идването на Благой-младши. Георгиев разкрива, че в грижите за бебето ще разчитат единствено на бабите и към този момент не желаят детегледачки.

Име

Той показа и по какъв начин са избрали името на малчугана. „ Аз не съм взимал никакво решение. Тя Златка, откогато разбра, че е бременна и „ Блажко, Блажко “ и то по този начин си остана името. Сега да го сменяме ли!? “, описа разчувстваният баща. Той разкрива, че и Златка, и бебето са добре. Благой-младши се е появил на бял свят посредством секцио.

Георгиев разкрива, че „ може всичко “ и ще оказва помощ в грижите за четвъртото си дете. Футболистът няма нищо срещу да къпе бебето, както и да сменя памперси.

Благой се пробва да прекарва колкото се може повече време и с по-големите си деца и даже отскача огромното междучасие да ги вижда, тъй като учебното заведение е покрай тях. Георгиев не крие, че му е тежко, че има толкоз деца и то от разнообразни дами. „ Тежко е. Никога не съм си мислил, че животът ми може да се развие по този начин. Но не си избираш ориста и не можеш да я контролираш “, декларира Благой. Той среща поддръжката на своите родители, каквото и да направи. Те постоянно застават зад тила на своя наследник и в никакъв случай не го подлагат на критика.

Грешки

Благой постоянно признава своите неточности, само че това не му пречи да ги повтаря. Според него методът му на живот – непрекъснатите тренировки, лагери, отсъствието от у дома – е повлиял на фамилния му живот. Но той не обича да се връща обратно и гледа единствено напред. Георгиев се вижда до Златка Райкова и след 10 години.

Футболистът разкрива, че към този момент не е толкоз суетлив, колкото е бил като по-млад. Той признава, че към този момент стопира с татуировките, само че единствено откакто напише „ Благо Джуниър “ върху тялото си.

Благой Геoргиев и Златка се приготвят за женитба сн. btv.bg

Благой споделя, че се тормози от обстоятелството, че бебето им със Златка Райкова е родено без брак, само че това скоро ще се промени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР