Георгиев е предложил на лидерите на политически групи от местния

...
Георгиев е предложил на лидерите на политически групи от местния
Коментари Харесай

СОС прави работна група за спасяване на ”Топлофикация - София”

Георгиев е предложил на водачите на политически групи от локалния парламент да вземат присъединяване в работната група, поради това че точно Общинският съвет е принципал на сдружението и той взема решения за неговото ръководство, добавя БГНЕС.
 

Основната задача на работната група ще бъде правене на проект за взаимни дейности сред страната и общината за проект за излизане от спешното положение на сдружението в резултат на рекордното нарасналите цени на природния газ и натрупващия се всеки месец недостиг, за което общинските съветници сигнализират през последната една година.

 

" За нас най-важно е жителите да бъдат спокойни, че ще им бъде обезпечено топлоподаване през целия сезон и то на търпими цени, тъй като е неприемливо да продължи бездействието на предходното държавно управление по този проблем и цялата цена на несъответстващата държавна политика в бранша да я заплащат софиянци “, разяснява още ръководителят на СОС.

 

Председателският съвет се сплоти към предлагането на Георги Георгиев и съветниците стартират работа с представители на страната неотложно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР