Георги Величков спечели титлата на първия Shoot Out за 2020

...
Георги Величков спечели титлата на първия Shoot Out за 2020
Коментари Харесай

Георги Величков спечели първия Shoot Out за годината

Георги Величков завоюва купата на първия Shoot Out за 2020 година, който се състоя този уикенд в състезателен клуб „ Академицата “ – Дианабад. В повтаряне от финала на Републиканското състезание Георги надви над Виктор Илиев в последния мач. Самият шампионат се организира под вещото управление на международните снукър съдии Десислава Божилова и Пролетина Величкова. Двете реферки ръководеха всички мачове от този забавен формат.

Както е известно в този шампионат може да взе участие всеки, който има предпочитание, като един мач продължава 10 минути. Съответно един мач се състои единствено от един фрейм. В първите 5 минути от този фрейм всеки разполага с по 15 секунди за удар, а в оставащите 5 минути времето понижава на 10 секунди за удар. По този метод бързата игра се толерира и всеки би трябвало да бъде оптимално изразителен в играта си.

В полуфиналите Георги Величков надви над Станимир Русланов, който е един от най-дoбрите играчи по билярд в България. В този мач Величков осъществя и най-големия брейк в шампионата със серия от 64 точки и получи премията от “Taste Farm”.

От другата страна Виктор Илиев се оправи в доста под напрежение мач против Велиан Димитров. Някои от най-хубавите играчи по билярд и снукър взеха присъединяване в този атрактивен формат. Доста фенове на тези спортове също се включиха като имаше значително изненади в дуелите посред им. Десислава Божилова също взе участие в шампионата и сподели доста положителни знания с щеката на масата, достигайки до 1/8 финалите в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР