Георги Величков спечели титлата на първия Shoot Out за 2020-та

...
Георги Величков спечели титлата на първия Shoot Out за 2020-та
Коментари Харесай

Георги Величков спечели първия Shoot Out за годината

Георги Величков завоюва купата на първия Shoot Out за 2020-та година, който се състоя този уикенд в състезателен клуб „ Академията “ – Дианабад. В повтаряне от финала на Републиканското състезание Георги надви над Виктор Илиев в последния мач. Самият шампионат се организира под вещото управление на международните снукър съдии Десислава Божилова и Пролетина Величкова. Двете реферки ръководеха всички мачове от този забавен формат.

Както е известно в този шампионат може да взе участие всеки, който има предпочитание, като един мач продължава 10 минути. Съответно един мач се състои единствено от един фрейм. В първите 5 минути от този фрейм всеки разполага с по 15 секунди за удар, а в оставащите 5 минути времето понижава на 10 секунди за удар. По този метод бързата игра се толерира и всеки би трябвало да бъде оптимално изразителен в играта си.

В полуфиналите Георги Величков надви над Станимир Русланов, който е един от най-дoбрите играчи по билярд в България. В този мач Величков осъществя и най-големия брейк в шампионата със серия от 64 точки и получи премията от “Taste Farm”.

От другата страна Виктор Илиев се оправи в доста под напрежение мач против Велиан Димитров. Някои от най-хубавите играчи по билярд и снукър взеха присъединяване в този атрактивен формат. Доста фенове на тези спортове също се включиха като имаше значително изненади в дуелите посред им. Десислава Божилова също взе участие в шампионата и сподели доста положителни знания с щеката на масата, достигайки до 1/8 финалите в шампионата.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР