Георги Величков продължава с доброто си представяне след като спечели

...
Георги Величков продължава с доброто си представяне след като спечели
Коментари Харесай

Георги Величков с втора титла и брейк от 92 точки


Георги Величков продължава с положителното си показване откакто завоюва втория ранкинг шампионат от сезона на българска снукър федерация. Величков се оправи с Ивайло Пеков на финала след 4:2 фрейма.

Двамата се срещнаха още в груповата фаза на шампионата, където Пеков завоюва с 2:1, само че Георги съумя да вземе един фрейм, където осъществя и най-големия брейк в шампионата от 92 точки.

Турнирът се организира в актуализирания клуб по снукър в Пловдив – " Утопия ". По този метод шампионатите се завърнаха в Пловдив след дълго спиране, а интереса на състезателите от града беше в действителност доста огромен.

След груповата фаза Величков победи своя максимален противник през сезона – Виктор Илиев след 3:1 фрейма в 1/8-финалите. По пътя към финала той се оправи надлежно със Сашко Димитров и Димо Ангелов.

В другия поток Ивайло Пеков в профил Максим Костов в полуфиналите и неостаряващия Красимир Камешев в 1/4-финалите. В един от най-драматичните мачове младият 15-годишен Максим Костов и година по-големия от него Велиан Димитров изиграха доста оспорван и забавен дуел от 1/4-финалите и успеха остана за Максим след 3:2 фрейма.

Само преди седмица Георги Величков победи и в българския Shoot Out, проведен от нашите световноизвестни съдии Десислава Божилова и Пролетина Величкова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР