Георги Василев е последният треньор, който донесе дубъл на ЦСКА.

...
Георги Василев е последният треньор, който донесе дубъл на ЦСКА.
Коментари Харесай

Гочето: Титлата за ЦСКА е реална, рисковано е да носиш две дини под мишница

Георги Василев е последният треньор, който донесе дубъл на ЦСКА. Това се случи през 1997 година. Гочето разяснява мача с Черно море от нощес и бъдещето на " алените ". 

" Черно море е стабилен отбор. Илиан работи добре към този момент няколко години във Варна и това си проличава. Наблюдавах ги онлайн против Левски във Велико Търново и ми харесаха. Струва ми се, че в ЦСКА мобилизацията за този мач не е била на нужното равнище. Може би " алените " мислят на първо място за битката за шампионската купа - с едно мислено, че е рисковано да носиш две дини под една мишница. Смятам, че купата остава действителна опция за ЦСКА. Все отново тимът има преднина пред Лудогорец, който не е оня Лудогорец от предходните години. Разбира се, в шампионата занапред идват значимите и решаващи срещи, тъй че за Илич и футболистите му загубата от Черно море би трябвало да бъде обеца на ухото.

През 1997 година пред нас не беше сложена непосредствено задачата - купа и купа, само че то се подразбираше. Беше ясно, че в ЦСКА всеки гледа триумфите и че президентът желае от нас да спечелим всичко допустимо. И в този момент мога да ви кажа изпълнителите от финала с Левски, когато победихме с 3:1. Головете са пред очите ми. Трудно бих определил един основен състезател от оня тим - Ивайло Андонов, Милен Петков, Адалберт Зафиров, Анатоли Нанков, Георги Йорданов, Петър Жабов, да не изреждам всички. С горест се сещам за това отлично момче Стефан Лулчев, който към този момент не е измежду нас, Бог да го елементарни... Той вкара първия гол на финала. ЦСКА тогава беше най-силният тим и справедливо спечелихме дубъл ", съобщи Георги Василев, представен от " Спортал ". 
 ЦСКА със известие за някогашен собствен футболист
ЦСКА със известие за някогашен собствен футболист

Поздравиха го
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР