Георги Вълев, част от престъпната група Килърите, беше доведен с

...
Георги Вълев, част от престъпната група Килърите, беше доведен с
Коментари Харесай

Георги Вълев от Килърите пак се жалва пред съда от държавни служители и институции

Георги Вълев, част от незаконната група „ Килърите ”, беше доведен с белезници и под ескорт във Върховния административен съд. Вълев е наказан на пожизнен затвор.

Вълев продължава интензивно да търси правата си в съда, като е завел голям брой каузи против държавни чиновници и разнообразни институции. Той е прочут с това, че не се отхвърля от опитите си да се бори против дейностите на държавната администрация и правоприлагащите органи.

През годините Вълев неведнъж е подавал тъжби и искове по разнообразни мотиви, в това число по отношение на изискванията на задържане, отношението на чиновниците към него в пандиза и дейностите на прокуратурата и съда, свързани с неговото дело.

Делото, по което Вълев се яви във Върховен административен съд, е следващата стъпка в дългогодишната му тактика за битка против наложената му присъда и държавните институции. Защитата на Вълев твърди, че има нарушавания в правосъдния развой, който докара до неговата присъда, и упорства за преразглеждане на случая. Според тях той е бил незаслужено упрекнат и наказан.

Престъпната група, станала известна като „ Килърите ", бе арестувана през 2010 година, а в края на 2017 година делото завърши дефинитивно с най-тежка присъда за Георги Вълев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР