Георги Валентинов записа 21-вата си победа в професионалния ММА в

...
Георги Валентинов записа 21-вата си победа в професионалния ММА в
Коментари Харесай

Георги Валентинов: Не съм доволен от себе си, но най-доброто предстои

Георги Валентинов записа 21-вата си победа в професионалния ММА в бойното шоу Grand Fight Arena 3, което се организира на 5-ти октомври в Стара Загора.

Валентинов се изправи против бразилеца Флавио Пина де Соуса в много тежък конфликт. Соуса беше доста равносилен съперник със своите 19 победи в актива си, само че българският военен спортист съумя да обезврежда мощните му страни и да наложи своята игра. Въпреки безапелационната победа с 3:0 съдийски гласа, Валентинов показа за MMA.BG, че не е удовлетворен от представянето си.
" Не съм удовлетворен от себе си, защото желаех привършване на съперника преди да изтекат трите рунда. Но както всички схванаха при започване на 2-ри рунд след пласиран кик от моя страна, бях посрещнат от бразилеца с пищяла и за секунди кракът ми станат троен! Изпитах зверска болежка и не знам по какъв начин съумях да го прикрия в действителност по този начин, че да не ме разбере съперника. Той беше доста стимулиран и ужасно неуместен противник! "
Валентинов бе поддържат мощно от публиката в Стара Загора, само че също и от неговия ъгъл - зад тила на българина застана треньорът на Конър Макгрегър, Джон Кавана, който пристигна особено за събитието Grand Fight Arena 3.
" Макар към момента да сме в развой на опознаване, несъмнено обстоятелството, че в ъгъла ми беше Кавана, ме направи по-спокоен, стимулиран и излязох със самочувствие. Направихме незабавно фотография, от която се вижда, че няма строшаване. Казаха ми, че не виждат и разкъсване на връзки - може да има единствено отчасти. Преди да спадне огромния оток не може да се каже нищо. Предстои ми ядрено-магнитен резонанс и тогава ще знам сигурно. След като се възстановя Джон чака да му се обадя и да се захващаме за здрава взаимна работа! Най-доброто за мен несъмнено мога да кажа, че занапред следва! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР