Георги Валентинов и Благой Георгиев са свързани от доста неща.

...
Георги Валентинов и Благой Георгиев са свързани от доста неща.
Коментари Харесай

Бившият на Златка захапа Джизъса


Георги Валентинов и Благой Георгиев са свързани от много неща. Двамата са спортисти, въпреки Джизъса да е някогашен към този момент, само че също по този начин са... баджанаци, казано непосредствено.

Преди Джизъса да сътвори семейство с Райкова, плеймейтката бе сгодена за Георги Валентинов, който ѝ предложи на сцената на " Като две капки вода ". Е, двамата по-късно се разделиха, а Златка потегли с Благо, с който имат момченце.

Двамата някогашни в този момент ще се срещнат още веднъж, само че в Survivor и мнозина чакат конфликт. " Кой беше Благо Георгиев? Шегувам се. Не знаех, че и той ще взе участие. Това, че Благой ще е вътре, не ме тормози, защото не го виждам този човек. Съвсем разнообразни величини сме. Дали ще е вътре, или не, ми е все тая! ", отсече Валентинов в ново изявление, в което разяснява идното си присъединяване в риалити шоуто.

Валентинов и Георгиев се познават преди връзките на футболиста с плеймейтката. Двамата даже имат общи фотоси, само че боецът показа, че с Джизъса в никакъв случай не били близки другари. " Приятели е много мощна дума. Благой беше за малко в моята среда. Разликата сред момчето и мъжа нали знаете каква е? Момчето си разкопчава ципа на всички места, до момента в който мъжът знае къде да го направи. Всичко към Златка беше преди 100 години. Не мога да схвана за какво към момента ме връщат толкоз обратно във времето. Но в България постоянно пикантното е било водещо. Когато ме канят за изявление за мой триумф, все ме питат и за някогашната ми връзка ", споделя Георги.

Спортистът споделя, че не би заплюл нито Златка, нито Благой. " Най-малко да плюеш жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си. Смятам, че Господ е, който може да ни съди. Животът сподели кой къде е и по какъв начин му се стичат нещата ", сподели още в изявлението си Валентинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР