Георги Татаров коментира бронзовия медал на България от Евроволей до

...
Георги Татаров коментира бронзовия медал на България от Евроволей до
Коментари Харесай

Георги Татаров: Целта ни винаги е поне топ 4

Георги Татаров разяснява бронзовия орден на България от Евроволей до 20 години.

" Ами, ние с този набор от 9 шампионати имаме 8 медала. Много съм удовлетворен, че успяхме, макар загубата на полуфинала, че се върнахме и спечелихме бронза, това също е доста огромен триумф. Със сигурност задачата постоянно е поне четворката. За всички шампионати успяхме да осъществим тази задача и да спечелим медали.

Каза ни Мартин Стоев за раздялата, да. Вече не е треньор, не знам кой ще бъде. Това няма значение, значимото е, че оставаме същия колектив. Ще ни липсва, тъй като 90 % от успехит се дължат на него. Със сигурност ни повлия доста като състезатели и като хора да се развиваме. Помагаше ни и доста му благодарим. Особено на това състезание след първата загуба, пристигна в съблекалнята да ни каже, че не сме играли като тим и по тази причина сме позволили проваляне.

За мен, считам и за целия тим, най-ценният орден е предходната година на Световното. Тази година също се веселя, че взехме отличие. Разбира се, ние постоянно излизаме за купата, само че нещо малко не ни доближава, което е разочароващо ненапълно, само че всякога съумяваме да спечелим орден ", разяснява Татаров на летището при завръщането на националите от Евроволей до 20 години.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР