Георги Станоев, известен и като Малката Бирма, не е починал

...
Георги Станоев, известен и като Малката Бирма, не е починал
Коментари Харесай

Малката Бирма издъхнал след тежка битка с множествена склероза?

Георги Станоев, прочут и като Малката Бирма, не е умрял при някакъв екшън или случай. Това е една от версиите, които към този момент обикалят обществените мрежи.

По непотвърдена информация от няколко години той е страдал от рядко и тежко неврологично заболяване, което в последна сметка е довело до съдбовния му край.

Както към този момент стана ясно, онлайн пространството е цялостно с жалейки и мемоари на близки и другари на Станоев.

Сред хората, които са коментирали кончината му са Мартин Карбовски и Елза Парини.



 



Според ТВ Медия Малката Бирма е изгубил живота си след продължителна битка с множествена склероза.

Още преди 3 години той бил диагностициран, което унищожило от тъга фамилията му. В последните месеци, търсеният от " Интерпол " перничанин, бил вцепенен на легло и с памперси. Не познавал даже майка си и татко си. За заболяването му знаели единствено в най-близкото фамилно обграждане, твърди ТВ Медиа.

Мнозина се чудиха къде изчезна в последните години паметната някогашна президентка на " Миньор " Перник Лидия Станоева, известна като Лидка Скалата. Оказа се, че тя се е грижела за детето си.

Преди време бизнесдамата парадираше с другарството си с фолкпевици. Една от тях даже бе гадже на Георги Станоев – Алисия, само че от много дълго време е " офлайн в обществените мрежи ".

Преживе Малката Бирма обичаше лъскавите коли, а фамилията му се грижеше да има нови и по-мощни коли. Майка му сама е споделяла философията: " Един живот се живее, няма време за губене ".

Припомняме, че съгласно прокуратурата бащата Евлоги Станоев-Голямата Бирма е главатар на проведена незаконна група за произвеждане и експорт на незаконни цигари, а двамата му синове са едни от участниците в схемата. Заради това и те бяха оповестени за търсене посредством Интерпол.

Обвинението против фамилията е от 2018 година. Покойният Георги Станоев бе арестуван през 2019 година в Дубай, само че престоя единствено месец зад решетките, след което бе освободен против парична гаранция от 40 хил.лева и изчезна. В последните три години не се чу нищо за него, до през днешния ден, когато стана ясно, че е умрял.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР