Георги Семерджиев продължава да чака своята официална присъда, намирайки се

...
Георги Семерджиев продължава да чака своята официална присъда, намирайки се
Коментари Харесай

Две жрици на любовта и един военен прокурор в колата на Георги Семерджиев по време на зверските убийства!

Георги Семерджиев продължава да чака своята публична присъда, намирайки се в Централен Софийски затвор. Междувременно следствието демонстрира все по-шокиращи неща.

Оказва се, че по време на убийствата на Христина Милева (26 г.) и Хариет Стефанович (21 г.) килърът не е бил самичък в „ Мерцедеса “ си. До него е имало още трима индивида.

Става въпрос за две проститутки и военния прокурор Аделберт Кръстев. Последният даже е оказал помощ на Семерджиев да прикрие следите и да се прибере у дома.

Именно въпросният прокурор е индивидът, на който най-много Семерджиев разчита да се измъкне допустимо най-сух от зверствата, които аргументи. Кръстев се опитвал по всякакъв начин да помогне на килъра, а от кое място двамата се познават, не се знае.

Това е следващият човек, който работи за страната, а се пробва да помогне на килъра Георги Семерджиев, който почерни две фамилии. Другият е явен, това е Симона Радева от Министерство на вътрешните работи, която му е донесла стълба във съдбовната нощ. Тя обаче към този момент не работи в полицията, защото бе уволнена.

Има учредения да се смята, че Кръстев също е оказал помощ на надрусания палач да се прибере. Той е бил индивидът, съпроводил Семерджиев по стълбата, защото Георги е бил прекомерно опиянен, с цел да успее самичък да се качи по нея.

Инфо: Уикенд

Тагове: Георги Семерджиев Аделберт Кръстев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР