Георги Семерджиев остава в ареста, това реши Софийският градски съд.

...
Георги Семерджиев остава в ареста, това реши Софийският градски съд.
Коментари Харесай

Съдът реши: Семерджиев остава в ареста

Георги Семерджиев остава в ареста, това реши Софийският градски съд.

Семерджиев е упрекнат за тежката злополука на бул. " Черни връх ", станала на 5 юли вечерта и при която починаха две почтени млади жена.

Мотивите към решението на магистратите са, че има задоволително данни, че точно той е карал джипа, който се удари в асансьора на метростанция “Европейски съюз” и умъртви на място две млади дами. Освен това магистратите показаха, че Семерджиев може да се укрие, предава Нова тв.

Има към този момент и данни, че след злополуката той е отишъл в автомивката, на която е шеф, и там дружно с полицайката Симона Радева са взели стълба чрез, която той се качил до втория етаж на кооперацията, в която живее, с цел да се прибере вкъщи.



Идвайки в съда Георги Семерджиев съобщи, че не схваща защо го упрекват, бил похитен и не знае къде е персоналната му карта, както и че не помни нищо от злополуката.

Семерджиев съобщи, че няма причина да е арестуван, тъй като бизнесът му е легален и в никакъв случай не се е крил. Обясни, че книжката му не е подправена.

Освен това той твърди, че е бил обичай по време на ареста си.

Адвокатът на Семерджиев Мирослав Христов съобщи пред публицисти, че за пръв път чува изказванията на обвинения, че е бил похитен.

“Той не помни нищо от нощта на злополуката!”, сподели още отбраната на Семерджиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР