Георги Семерджиев е имал накити, трябвало е да ги свали,

...
Георги Семерджиев е имал накити, трябвало е да ги свали,
Коментари Харесай

Бижута спасили Семерджиев от белезници. Избягал е, докато ги сваля

Георги Семерджиев е имал украшения, трябвало е да ги смъкна, за му сложат белезниците, само че вместо това е избягал. Това става месец преди злополуката на 5 юли, при която дрогиран. Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър Иван Демерджиев пред Би Ти Ви.

Той назова обяснението на служителите на реда меко казано необичайно. " Не можем да твърдим, че са го пуснали преднамерено. Няма доказателства за сходно нещо ", сподели министърът. И добави, че съгласно обясненията на служителите на реда, Семерджиев е имал е часовник, гривни и други сходни неща. " Не е спазен протокола за задържане ", безапелационен бе министърът. Допълни, че служителите на реда са подгонили Семерджиев, само че не са го хванали. И уточни, че няма по какъв начин да каже за какво Семерджиев не е бил търсен съществено, защото по това време не е бил министър.

Той описа и за на районни ръководства в София. " Не става въпрос единствено за случая Семерджиев. Натрупаха се доста произшествия, имаше инспекции в Столична дирекция на вътрешните работи. Имахме диалог с шефа старши комисар Калоян Милтенов. Плод на тези диалози са измененията. Негови бяха предложенията ", изясни Демерджиев.

И сподели, че е махнал шефът на полицията в Кюстендил Светослав Григоров не тъй като се е срещал с Христо Терзийски и Младен Маринов от ГЕРБ, а тъй като не го е направил по открития ред и го е излъгал.

Не поддържам мнението, че е унизително служителите на реда да се тестват за дрога, откакто вършат същото за други водачи, уточни Демерджиев за инспекциите на униформени. " Проблемът е различен - в случай че даде позитивен резултат, а индивидът желае кръвен тест, тъй като е пил медикаменти, резултатите излизат много постепенно ", добави министърът на вътрешните работи.

Решението е като при пробите за алкохол, тестванията да се вършат от всяка болница и да излизат бързо, уточни Демерджиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР