Георги Семерджиев е имал накити - гривни и часовник, които

...
Георги Семерджиев е имал накити - гривни и часовник, които
Коментари Харесай

Демерджиев: Гривни и часовник попречили на полицаите да сложат белезници на Семерджиев

Георги Семерджиев е имал украшения - гривни и часовник, които пречили да му бъдат поставени белезниците. Трябвало да ги смъкна в колата. Докато свалял тези украшения от ръцете си, съумял да се измъкне. Мисля, че бяха двама чиновници, които са го подгонили. Целият низ от събития не ми звучи реалистично. Това разяснява служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев пред Нова.

Рокадите в Министерство на вътрешните работи не са свързани напълно със случая „ Семерджиев”, уточни Демерджиев. Предложенията за хората, които да бъдат заменени, са пристигнали от професионалното управление на Столична дирекция на вътрешните работи, сподели още той.

Един началник на това равнище - в районното ръководство, би трябвало да сътвори такава организация и надзор във връзка с чиновниците си, че да не позволява произшествия. Недопустимо е полицейски чиновници да карат след приложимост на алкохол. Имаше опит този случай да бъде затулен. Знаете случаите „ Семерджиев” и „ Любенов”. Те са поредност, разяснява министърът.

Снимка: Булфото
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР