Георги Семерджиев е бил засичан да шофира сив „Мерцедес“ S-класа

...
Георги Семерджиев е бил засичан да шофира сив „Мерцедес“ S-класа
Коментари Харесай

Без изненада: Георги Семерджиев засичан да шофира и Мерцедес S класа с полицейски буркан

Георги Семерджиев е бил засичан да кара сив „ Мерцедес “ S-класа с полицейски буркан. Въпреки това явно нарушаване няма данни Семерджиев да е бил глобен от чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи.

Още повече че в полицията добре познават колите, които се употребяват със специфичен статут на придвижване и измежду тях съвсем няма лимузини, които са с различен цвят, с изключение на черния.

Преди седмица се разбра, че три дни след злополуката другар на Семерджиев е унищожил четири чувала с движимости, които някогашният футболист оставил в другия употребен от него лек автомобил „ Мерцедес “. Близки на Семерджиев настояват, че той имал фикс идея да употребява полицейски атрибути при шофиране.

Така че шофьорът-убиец не е имал една стоп-палка и един полицейски буркан, които бяха открити в авариралия джип, а няколко комплекта, с които били оборудвани всичките му коли. В колите, употребени от Семерджиев, постоянно имало и по няколко чифта номера, с изключение на истинските, най-вече швейцарски и немски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР